Alegerea ușilor de interior reprezintă punctul culminant al armonizării întregului decor al locuinței. Fiind elemente funcționale, care îmbină latura practică cu cea estetică, ușile au capacitatea de a oferi personalitate fiecărei încăperi, dacă sunt corect alese, desigur.

În continuare ne îndreptăm atenția către modelele de uși cu toc ascuns, numite și uși filomuro, în special pentru că acestea au atras numeroase aprecieri din partea designerilor de interior în ultima vreme.

Ce sunt ușile filomuro, cu toc ascuns?

Uși filomuro – din limba italiană filo – la același nivel, iar muro – perete, pe scurt sunt ușile coplanare cu peretele, uși cu tocul ascuns. Singurul element vizibil al unei astfel de uși este blatul propriu-zis, astfel că aceasta se va integra perfect în peretele unde este montată, oferind un aspect curat și elegant.

Ușile de interior cu toc ascuns ergonomice și simple

Ușile de interior cu toc ascuns sunt modele adaptabile în orice tip de încăpere, indiferent de dimensiunile acesteia. Din simplul fapt că principalul beneficiu adus este acela de eficientizare a spațiului, ele sunt cel mai des recomandate în spațiile de dimensiuni reduse.

Care sunt beneficiile?

Alegerea acestui tip de uși de interior aduce următoarele beneficii:

  • în primul rând amintim de estetica minimalistă a acestora;
  • fiind vorba practic doar despre un panou de lemn, curățarea ușii se va realiza mult mai facil și mai rapid;
  • încăperea va fi caracterizată de senzația de curățenie permanentă;
  • oferă oportunități nesfârșite de amenajare pentru spațiile tale: blatul ușii se poate vopsi în nuanța dorită sau se poate tapeta în perfectă armonie cu designul peretelui.

În ceea ce privește funcționalitatea, ușile filomuro răspund perfect exigențelor tuturor. Asigură o izolare fonică și termică excelentă și, grație materialelor de calitate utilizate, o rezistență deosebită în timp.

Vă recomandăm noua gamă de uși cu toc ascuns (filomuro) Porta Hide sau Sara Eco D.R.E. Tocurile ușilor sunt complet integrate în pereți și balamalele sunt practic invizibile în momentul deschiderii, astfel că sunt aliniate perfect la fața exterioară a pereților și păstrează o estetică unitară a locuinței.