Despre noi

Fondată în anul 2006, CASA CONCEPT este dealer autorizat PORTA DOORS in județul Constanța. Pornind de la dorința de a satisface cerințele clienților în ceea ce privește calitatea produselor și serviciilor, am continuat dezvoltarea contactând furnizori precum KARELIA-UPOFLOOR, KAINDL sau ALSAFLOOR. Considerând că putem oferi mai mult clienților noștri, următorul pas a fost firesc : extinderea listei de acoperire a serviciilor nostre prin adăugarea la portofoliul de furnizori a companiei D.R.E.

Revenind la PORTA DOORS, este binecunoscut faptul că rafinamentul, eleganța, siguranța, design-ul original și precizia finisajelor sunt caracteristicile principale care o recomandă ca și compania cu cele mai căutate uși din Europa. Secretul calității superioare a produselor acestei mărci se datorează tehnologiei moderne și înaltei calificări a colectivului. Liniile tehnologice de ultima generație sunt achiziționate de la firme de renume din Germania și Italia. În procesul de fabricație se utilizează numai lemn special selectat, iar materialele și accesoriile sunt achiziționate numai de la producători de prestigiu.

Continuând prezentarea, îndreptăm atenția către D.R.E. Principalele motive pentru care avem încredere să vă oferim produsele acestui producator sunt:  calitatea, designul, diversitatea colecțiilor de uși de interior cu finisaj sintetic, furnir natural sau chiar uși confecționate în totalitate din sticlă și nu în ultimul rand durabilitatea.

Și dacă ușile au fost atent selecționate, atunci și parchetul trebuie să primească atenția cuvenită. Astfel, fie că vorbim de parchet din lemn triplu stratificat sau de parchet laminat, vă vom oferim produse la aceeași calitate ca și celelalte prin furnizorii KARELIA, KAINDL și ALSAFLOOR.