În acest articol vei afla totul despre parchetul stratificat. Astfel, dacă vrei să-ți renovezi casa vei putea alege varianta care ți se potrivește cel mai bine.

Căldura și confortul sunt primordiale atunci când vine vorba despre amenajarea locuințelor. Pentru a atinge acest obiectiv ai nevoie de un echilibru între elmentele de decor, culori și texturi. Însă, în primul rând, trebuie să se potrivească gusturilor și stilului tău de viață.

Confortul este însă oferit de materiale naturale, precum lemnul, iar parchetul stratificat este un material excelent dacă îți dorești să calci pe o pardoseală caldă și frumoasă.

Parchetul stratificat este potrivit pentru orice cameră, foarte durabil și foarte ușor de montat și de întreținut.

Ce este parchetul stratificat

Parchetul din lemn stratificat este realizat din două sau mai multe straturi. Karelia oferă parchet stratificat, compus din trei straturi realizate integral din lemn.

Stratul superior al parchetului stratificat este din lemn de esență tare, cel din mijloc din lemn de esență moale, iar cel inferior din furnir tehnic. Direcțiile fibrelor celor trei straturi sunt perpendiculare, una peste cealaltă, reducând astfel până la 80% mișcarea naturală a lemnului. Această metodă de construcție oferă durabilitate și stabilitate, limitând expansiunea și contractarea naturală a lemnului.

Parchet Triplustratificat Karelia, un parchet cu traditie din 1941.

Parchetul Triplustratificat Karelia își are originile într-o afacere de familie din țările nordice inițiată în anul 1941, cu un renume de exceptie pastrat pana în zilele noastre, adânc înrădăcinată în specificul poporului finlandez. Respectul și responsabilitatea față de natură și padure, profesionalismul și arta de a prelucra lemnul la cele mai înalte standarde de calitate sunt principiile care se regasesc în fiecare produs al brandului Karelia.

Avantajele parchetului stratificat:

  • Finisat cu opt straturi de lac UV, finisarea cu lac include nanotehnologia, ultimele două straturi de lac fiind aplicate folosind această tehnica specială
  • Parchetul stratificat se întreține foarte ușor, iar o curățare regulată îi va menține aspectul pe termen lung
  • Montarea facilă a parchetului stratifiat KARELIA permite o îmbinare sigură și rezistentă
  • Permite instalarea unui sistem de încalzire în pardoseală
  • Gamă largă de modele și culori din care poți alege